Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
Międzynarodowe Przewozy Autokarowe
ZZ SINDBAD-EUROBUS
11FR Polska-Niemcy

Pn Wt Śr Cz Pt So Nd   2015-05-04 - 2015-06-14
              - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -              
09:00---09:0009:0009:00 SUWAŁKIPGK, ul. Utrata --+19:15+19:15+19:15+19:15-
09:40---09:4009:4009:40 AUGUSTÓWMotel ul. Mazurska 4 --+18:35+18:35+18:35+18:35-
10:3010:3010:30-10:3010:3010:30 EŁKDworzec PKS, st. nr 1 +17:45-+17:45+17:45+17:45+17:45+17:45
11:3011:3011:30-11:3011:3011:30 PISZdworzec PKS +16:45-+16:45+16:45+16:45+16:45+16:45
12:4512:4512:45-12:4512:4512:45 SZCZYTNOdworzec PKS +15:30-+15:30+15:30+15:30+15:30+15:30
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
11:1511:1511:1511:1511:1511:1511:15 GIŻYCKOparking przy biurze ORBIS +16:45+16:45+16:45+16:45+16:45+16:45+16:45
11:5511:5511:5511:5511:5511:5511:55 KĘTRZYNul. Dworcowa, stan. 6 (róg Dworcowej/Cukrowniczej przy przejeździe kolejowym)   +16:10+16:10+16:10+16:10+16:10+16:10+16:10
12:3012:3012:3012:3012:3012:3012:30 MRĄGOWOdworzec PKS - ul. Kolejowa +15:35+15:35+15:35+15:35+15:35+15:35+15:35
13:0513:0513:0513:0513:0513:0513:05 BISKUPIECparking obok dworca PKS +15:00+15:00+15:00+15:00+15:00+15:00+15:00
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
14:0014:0014:0014:0014:0014:0014:00 OLSZTYNdworzec PKS - stanowisko 11 +14:20+14:20+14:20+14:20+14:20+14:20+14:20
14:5014:5014:5014:5014:5014:5014:50 OSTRÓDAdworzec PKS - stanowisko 9 +13:15+13:15+13:15+13:15+13:15+13:15+13:15
15:3515:3515:3515:3515:3515:3515:35 IŁAWAdworzec PKS +12:40+12:40+12:40+12:40+12:40+12:40+12:40
15:4015:4015:4015:4015:4015:4015:40 NOWE MIASTO LUBAWSKIEStacja Orlen przy ul.Grunwaldzkiej   +12:20+12:20+12:20+12:20+12:20+12:20+12:20
16:1016:1016:1016:1016:1016:1016:10 BRODNICAParking miejski przy stacji Statoil (ul.Sądowa)   +11:50+11:50+11:50+11:50+11:50+11:50+11:50
17:2017:2017:2017:2017:2017:2017:20 TORUŃdworzec PKP Toruń Miasto przy Pl. 18 Stycznia 4 +10:45+10:45+10:45+10:45+10:45+10:45+10:45
18:0518:0518:0518:0518:0518:0518:05 INOWROCŁAWdworzec PKS +10:00+10:00+10:00+10:00+10:00+10:00+10:00
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
15:2515:2515:2515:2515:2515:2515:25 KWIDZYNdworzec PKP +12:55+12:55+12:55+12:55+12:55+12:55+12:55
16:2016:2016:2016:2016:2016:2016:20 GRUDZIĄDZdworzec PKP, stan. autokarów międzynarodowych +12:15+12:15+12:15+12:15+12:15+12:15+12:15
16:5016:5016:5016:5016:5016:5016:50 ŚWIECIEdworzec PKS +11:40+11:40+11:40+11:40+11:40+11:40+11:40
17:5017:5017:5017:5017:5017:5017:50 BYDGOSZCZdworzec PKS - stan. 18/19 +10:45+10:45+10:45+10:45+10:45+10:45+10:45
18:3018:3018:3018:3018:3018:3018:30 ŻNINdworzec PKS +09:55+09:55+09:55+09:55+09:55+09:55+09:55
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
16:3016:3016:3016:3016:3016:3016:30 PŁOCKdworzec PKS, stan. 11-12, ul. Dworcowa +12:00+12:00+12:00+12:00+12:00+12:00+12:00
17:3017:3017:3017:3017:3017:3017:30 WŁOCŁAWEKdworzec PKS, stan. 9 +11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
-----16:3016:30 KUTNOMcDonalds, ul. Józefów 26 ----+11:25+11:25-
17:3017:3017:3017:3017:3017:3017:30 KOŁOstacja paliw Polmax, ul. Sienkiewicza 88 +10:55+10:55+10:55+10:55+10:55+10:55+10:55
18:0518:0518:0518:0518:0518:0518:05 KONINTerminal międzynarodowy przy dworcu PKP +10:25+10:25+10:25+10:25+10:25+10:25+10:25
19:0019:0019:0019:0019:0019:0019:00 WRZEŚNIAdworzec PKS, stan. 1 +09:35+09:35+09:35+09:35+09:35+09:35+09:35
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
20:0020:0020:0020:0020:0020:0020:00 GNIEZNOdworzec PKS +09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00
21:0021:0021:0021:0021:0021:0021:00 POZNAŃDworzec przy Galerii Poznań City Center, stan. 2-8 +08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00
22:1522:1522:1522:1522:1522:1522:15 ŚWIEBODZINparking przy stacji paliw A2A3 +06:25+06:25+06:25+06:25+06:25+06:25+06:25
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
--17:30-17:3017:3017:30 SZCZECINEKdworzec PKP -+09:45-+09:45+09:45+09:45-
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
14:3014:3014:3014:3014:3014:3014:30 ELBLĄGdworzec PKS +12:30+12:30+12:30+12:30+12:30+12:30+12:30
15:0015:0015:0015:0015:0015:0015:00 MALBORKdawny PKS- zatoka obok cukrowni +12:00+12:00+12:00+12:00+12:00+12:00+12:00
15:4515:4515:4515:4515:4515:4515:45 TCZEWprzystanek przy dworcu PKP, st. 12. +11:30+11:30+11:30+11:30+11:30+11:30+11:30
16:2016:2016:2016:2016:2016:2016:20 STAROGARD GDAŃSKIDworzec PKS, obok stan. 8 +11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00
17:1017:1017:1017:1017:1017:1017:10 CZERSKParking ul. Kościuszki +10:15+10:15+10:15+10:15+10:15+10:15+10:15
17:3017:3017:3017:3017:3017:3017:30 CHOJNICEdworzec PKP +09:45+09:45+09:45+09:45+09:45+09:45+09:45
18:0018:0018:0018:0018:0018:0018:00 CZŁUCHÓWbaza PKS, ul. Wojska Polskiego 5 +09:20+09:20+09:20+09:20+09:20+09:20+09:20
18:4018:4018:4018:4018:4018:4018:40 JASTROWIEdworzec PKS +08:35+08:35+08:35+08:35+08:35+08:35+08:35
19:2019:2019:2019:2019:2019:2019:20 PIŁAdworzec PKS +08:15+08:15+08:15+08:15+08:15+08:15+08:15
20:0020:0020:0020:0020:0020:0020:00 WAŁCZdworzec PKS, stan. 4 +07:45+07:45+07:45+07:45+07:45+07:45+07:45
21:4021:4021:4021:4021:4021:4021:40 GORZÓW WIELKOPOLSKIdworzec PKS +06:20+06:20+06:20+06:20+06:20+06:20+06:20
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
--18:30--18:30- KOŁOBRZEGdworzec PKS -+10:00--+10:00--
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
14:3014:3014:3014:3014:3014:3014:30 GDAŃSKdworzec PKS, ul. 3 Maja, st.11 +13:00+13:00+13:00+13:00+13:00+13:00+13:00
15:2515:2515:2515:2515:2515:2515:25 GDYNIAdworzec PKS, st. przy poczcie +12:15+12:15+12:15+12:15+12:15+12:15+12:15
16:1016:1016:1016:1016:1016:1016:10 WEJHEROWOprzystanek MZK przy C.H. KASZUBY +11:25+11:25+11:25+11:25+11:25+11:25+11:25
16:4016:4016:4016:4016:4016:4016:40 LĘBORKdworzec PKP +10:45+10:45+10:45+10:45+10:45+10:45+10:45
17:3517:3517:3517:3517:3517:3517:35 SŁUPSKdworzec PKS, stan.18   +09:50+09:50+09:50+09:50+09:50+09:50+09:50
17:5517:5517:5517:5517:5517:5517:55 SŁAWNOstacja paliw OKTAN, ul. Gdańska +09:25+09:25+09:25+09:25+09:25+09:25+09:25
18:5518:5518:5518:5518:5518:5518:55 KOSZALINdworzec PKS, stanowisko 3 +08:45+08:45+08:45+08:45+08:45+08:45+08:45
20:1520:1520:1520:1520:1520:1520:15 NOWOGARDstacja Orlen, ul. 3-go Maja 27 +07:30+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30
21:0021:0021:0021:0021:0021:0021:00 SZCZECINdworzec autobusowy, Plac Grodnicki 1, st. 1A   +07:15+07:15+07:15+07:15+07:15+07:15+07:15
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
23:1523:1523:1523:1523:1523:1523:15 SŁUBICEPort Świecko, Świecko 39 +05:15+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+03:30+03:30+03:30+03:30+03:30+03:30+03:30 BRAUNSCHWEIGZOB +01:10+01:10+01:10+01:10+01:10+01:10+01:10
-+05:25-+05:25+05:25+05:25- KASSELWilhelmshöhebahnhof 23:0023:0023:0023:0023:0023:0023:00
+07:00-+07:00-+07:00+07:00- GIESSENParkplatz, Róg Licher Str / An der Automeile 21:1021:1021:1021:1021:1021:1021:10
+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00 FRANKFURT NAD MENEMHbf Sudseite - Pforzheimer Str. 20:1520:1520:1520:1520:1520:1520:15
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+08:30+08:30+08:30+08:30+08:30+08:30+08:30 DARMSTADTHbf - West - Seite Zweifalltorweg 19:1519:1519:1519:1519:1519:1519:15
+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00 MANNHEIMZOB / Heinrich-von-Stephan-Straße 18:3018:3018:3018:3018:3018:3018:30
+09:30+09:30+09:30+09:30+09:30+09:30+09:30 HEIDELBERGHbf - Kurfürsten Anlage 18:0018:0018:0018:0018:0018:0018:00
+10:15+10:15+10:15+10:15+10:15+10:15+10:15 KARLSRUHEHbf Schwarzwaldstr. 17:1517:1517:1517:1517:1517:1517:15
+11:00-+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00 RASTATTBf 16:3016:30-16:3016:3016:3016:30
+12:00--+12:00-+12:00+12:00 OFFENBURGHaltestelle `Guterstrasse`, Okenstr.(B3) (Kaufland) 15:2015:20--15:20-15:20
+13:00--+13:00-+13:00+13:00 FREIBURG IM BREISGAUZOB 14:3014:30--14:30-14:30
--+12:00-+12:00-- STRASBOURGPlace de l`Etoile   ---15:15-15:15-
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00 WIESBADENHbf 19:0019:0019:0019:0019:0019:0019:00
+09:30+09:30+09:30+09:30+09:30+09:30+09:30 MAINZHbf - Kaiser-Wilhelm-Ring 18:3018:3018:3018:3018:3018:3018:30
+10:30+10:30+10:30+10:30+10:30+10:30+10:30 KAISERSLAUTERNMesseplatz Kaiserslautern   17:1517:1517:1517:1517:1517:1517:15
+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00 HOMBURGHbf 16:2516:2516:2516:2516:2516:2516:25
+11:30+11:30+11:30+11:30+11:30+11:30+11:30 SAARBRUCKENFernbusbahnhof, Dudweilerstrasse 98   15:5015:5015:5015:5015:5015:5015:50
+12:00+12:00+12:00+12:00+12:00+12:00+12:00 SAARLOUISHbf 15:1515:1515:1515:1515:1515:1515:15
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
--+09:30-+09:30+09:30- LIMBURG AN DER LAHNBusemfangsstation am Philippsdamm --18:00-18:0018:00-
+10:00+10:00+10:00+10:00+10:00+10:00+10:00 KOBLENCJAHbf / Neversstr. 17:1517:1517:1517:1517:1517:1517:15
+11:15--+11:15+11:15+11:15- WITTLICHWengerohr Bahnhof -15:45--15:4515:4515:45
+11:45--+11:45+11:45+11:45- TRIERHbf -15:15--15:1515:1515:15
+13:00--+13:00+13:00+13:00- LUKSEMBURGBusparkplatz, Rue Mercier (naprzeciw poczty) -14:15--14:1514:1514:15
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15 BAMBERGHbf 22:4522:4522:4522:4522:4522:4522:45
+06:45+06:45+06:45-+06:45+06:45- WURZBURGHbf 21:3021:3021:3021:3021:3021:3021:30
+08:15+08:15+08:15+08:15+08:15+08:15+08:15 HEILBRONNHafenstrasse 6   20:0020:0020:0020:0020:0020:0020:00
+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00 STUTTGARTBus-Bf, Stuttgart-Obertürkheim, P+R Parkplatz, Hafenbahnstr. 15 19:0019:0019:0019:0019:0019:0019:00
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+09:45-+09:45+09:45-+09:45+09:45 PFORZHEIMBusbahnhof Nord 17:3517:35-17:3517:35-17:35
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
-+09:45--+09:45+09:45- TUBINGENHbf --17:45--17:4517:45
-+10:45--+10:45+10:45- SCHWENNINGENBf --16:30--16:3016:30
-+11:30--+11:30+11:30- SINGEN HOHENTWIELHaltestelle `Hohentwielstation/Radolfzellerstrasse` --15:45--15:4515:45
-+12:15--+12:15+12:15- KONSTANCJADöbeleparkplatz --15:00--15:0015:00
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
  2015-05-04 - 2015-06-14 Pn Wt Śr Cz Pt So Nd

Międzynarodowe Przewozy Autokarowe