Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
EST-LOREK
Warszawa - Bremerhaven

Wt Cz Nd   2015-04-21 - 2015-05-26
    - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
15:3007:00 WARSZAWADw. Zach. PKS, Aleje Jerozolimskie 144 +09:30+09:30
17:2008:45 PŁOCKParking PKS przy PKP +08:00+08:00
18:3009:35 WŁOCŁAWEKul Okrzei PKS // stacja BP +07:00+07:00
19:2010:30 TORUŃPKS ul. Dąbrowskiego St.12 +06:00+06:00
20:3011:20 BYDGOSZCZPKS ul. Jagielonska 58, stanowisko 16-19 +05:00+05:00
22:0013:00 PIŁAPKP +03:30+03:30
22:3013:30 WAŁCZPKP/PKS +03:00+03:00
23:5915:30 STARGARD SZCZECIŃSKIPKS +01:30+01:30
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
+02:1518:25 BERLIN-TEGELLotnisko Tegel - Przystanek dla Autobusów 22:4522:45
+02:3018:40 BERLINZOB am Funkturm -Masurenallee st.21 22:3022:30
+03:0019:10 BERLIN-SCHONEFELDLotnisko Schonefeld - Parking dla Autobusów P3 22:0022:00
+05:2021:30 HAMBURGZOB 20:0020:00
+06:2022:15 TOSTEDTKaufhaus BADE   19:0019:00
+07:1523:10 BREMAZOB, Breitenweg 18:0018:00
+08:0023:55 BREMERHAVENBUSBAHNHOF -Friedrich-Ebert-Strasse 73 16:4516:45
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
+08:15+00:45 OLDENBURGKarlstrasse/ neben dem ZOB   17:1517:15
+09:00+01:30 LEERZOB, st. 1A   16:3016:30
+10:05+02:35 GRONINGENCentral Station, Eurolines Bus Stop   15:1515:15
+12:35+05:05 AMSTERDAMPRINS HENDRIKKADE-BUSPARKING OSTERDOK   13:1513:15
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
  2015-04-21 - 2015-05-26 Pn Śr Pt