Cookies help us to make our services more user-friendly. By using these services, you agree to the use of cookies. close
More information
AGAT Bilety autokarowe online przewozy krajowe międzynarodowe var sLang = "/pl"; var sPolandLink = "/agenci-polska"; var sWyjazdOd = "Wyjazd z:"; var sWyjazdDo = "Przyjazd do:";
"

AGAT Bilety autokarowe online przewozy krajowe międzynarodowe

Numer konta bankowego:
Bank PEKAO S.A..
30 1240 2395 1111 0010 1005 7554
Infolinia
pon.– pt. 08:00 - 16:00

+48 (81) 884 41 09
+48 605 160 390
przewozy krajowe
przewozy krajowe
przewozy międzynarodowe
przewozy międzynarodowe
$(document).ready(function () { $('#curr').selectric(); $('#cities').selectric(); $('.small-slider').cycle({ fx: 'scrollHorz', timeout: 10000, pause: 1, width:'100%', speed: 500, next: '#f-s-r', prev: '#f-s-l', rev : 1 }); $('.small-slider2').cycle({ fx: 'scrollHorz', timeout: 10000, pause: 1, width:'100%', speed: 500, next: '#f-s-r-d', prev: '#f-s-l-d', rev : 1 }); $('.middle-slider-container').cycle({ fx: 'scrollHorz', timeout: 10000, pause: 1, width:'100%', speed: 500, next: '.middle-button-left', prev: '.middle-button-right', rev : 1 }); });
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'spript','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-8983769-5', 'auto'); ga('send', 'pageview');
AGAT
.S01 Polska - Szwajcaria

Tu Th Sa Fr   2015-04-22 - 2015-05-11
    - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
06:0006:00 HRUBIESZOWParking przy Markecie Stokrotka +15:45+15:45
07:0007:00 ZAMOSCDworzec PKS st. 0 +15:00+15:00
07:4507:45 TOMASZOW LUBELSKIDworzec PKS, st. 1 +14:30+14:30
08:4508:45 LUBACZOWDw. PKS, przystanek `Wagabunda` +13:30+13:30
09:0009:00 PRZEMYSLUl.Czarnieckiego,przystanek Wagabunda +13:00+13:00
09:4509:45 JAROSLAWDw. PKP +12:30+12:30
10:0010:00 PRZEWORSKDw. PKS +12:10+12:10
10:3010:30 LANCUTParking przy Dw. PKS +11:45+11:45
11:0011:00 RZESZOWDw. PKP +11:30+11:30
12:0012:00 DEBICADworzec PKP +10:30+10:30
12:4512:45 TARNOWDw. PKP przystanek `Wagabunda` +09:45+09:45
13:3013:30 BRZESKODworzec PKS +09:15+09:15
14:3014:30 CRACOWDw. MDA, ul. Bosacka 18 (górna płyta) +08:15+08:15
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
06:3006:30 KRASNYSTAWParking po przeciwnej stronie dw. PKP +15:30+15:30
07:0007:00 CHELMDw. PKS +15:00+15:00
08:3008:30 LUBLINDworzec PKS st. 0 +13:45+13:45
09:3009:30 PULAWYDworzec PKS st. 8 +12:45+12:45
10:4510:45 RADOMDw. PKS, st. 19 +11:45+11:45
11:3011:30 SKARZYSKO-KAMIENNAPrzystanek międzynarodowy nr 6 obok dw. PKP +11:00+11:00
12:1512:15 KIELCEDw. PKS, stanowisko międzynarodowe +10:30+10:30
12:4512:45 JEDRZEJOWPrzystanek kom. miejskiej przy rondzie +09:45+09:45
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
04:3004:30 BIALYSTOKDw. Biacomex ul. Boh. Monte Cassino +16:45+16:45
05:4505:45 LOMZAParking przy postoju TAXI przy Dworcu PKS +15:30+15:30
06:3006:30 OSTROLEKADworzec PKS +14:45+14:45
07:3007:30 PULTUSKDworzec PKS +13:45+13:45
09:1509:15 WARSAWDw. PKS `Zachodni` Al. Jerozolimskie 144 (st. 10 lub 11) +12:45+12:45
11:3011:30 LODZŁódź Kaliska-Dw.PKP, ul.Karolewska 55 (przed wejściem głównym) +10:45+10:45
12:4512:45 PIOTRKOW TRYBUNALSKIDw. PKS +09:45+09:45
13:3013:30 RADOMSKODworzec PKS +09:00+09:00
14:1514:15 CZESTOCHOWAParking przed dw. PKP od ul. Piłsudskiego +08:15+08:15
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
08:3008:30 KRASNIKDworzec PKS +13:30+13:30
09:0009:00 JANOW LUBELSKIDw. PKS +13:00+13:00
09:3009:30 NISKOPlac Wolności +12:30+12:30
10:0010:00 STALOWA WOLADworzec PKS +12:15+12:15
10:4010:40 TARNOBRZEGParking przy Dw. PKS od strony cmentarza +11:45+11:45
11:3011:30 MIELECDworzec PKS +11:00+11:00
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
09:0009:00 ANNOPOLDw.PKS +12:50+12:50
09:2009:20 OZAROWDw. PKS +12:30+12:30
10:1510:15 OSTROWIEC SWIETOKRZYSKIParking za hotelem 'Accademia' +12:00+12:00
11:0011:00 STARACHOWICEDw. PKS Zachodni +11:30+11:30
13:3013:30 SZCZEKOCINYDw. PKS +09:00+09:00
14:1514:15 ZAWIERCIEPrzystanek MZK, ul.Sikorskiego naprzeciw stacji paliw BP +08:15+08:15
15:0015:00 SOSNOWIECParking przed Realem, ul. Baczyńskiego 2 +07:30+07:30
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
14:0014:00 BIELSKO-BIALADw. PKS, dolna płyta +08:45+08:45
14:3014:30 PSZCZYNAParking przy hotelu 'IMPERIUM', ul.Bielska 54 +08:15+08:15
15:0015:00 TYCHYHotel Tychy +07:45+07:45
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
14:3014:30 JASTRZEBIE-ZDROJDworzec PKM A. Bożka +08:20+08:20
14:5014:50 WODZISLAW SLASKIDworzec PKS +08:00+08:00
15:2015:20 RYBNIKDworzec PKS obok Biedronki +07:40+07:40
16:0016:00 RACIBORZDworzec PKS +07:00+07:00
16:4016:40 KEDZIERZYN-KOZLEDworzec PKS, ul. 24 Kwietnia +06:10+06:10
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
11:30- PRZYSUCHADw.PKS +12:45-
12:00- OPOCZNODw.PKS +12:05-
13:50- BELCHATOWul. Piłsudskiego / Urząd Skarbowy +10:00-
14:35- LASKDw. PKS +09:15-
15:00- ZDUNSKA WOLADw. PKS +09:00-
15:20- SIERADZDw. PKS +08:40-
16:30- KALISZDw. PKP, ul. Dworcowa +07:45-
17:00- OSTROW WIELKOPOLSKIDw. PKS +07:10-
18:10- OLESNICADw. PKS +05:40-
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
08:3008:30 SANOKDw. PKP, ul.Dworcowa 4 +13:15+13:15
09:3009:30 KROSNODw. PKS ul. Naftowa st. Międzynarodowe +12:20+12:20
09:3509:35 KROSNODw. PKP, wjazd od ul. Lniarskiej i Kolejowej +12:15+12:15
10:1510:15 JASLODw. PKP, ul. Metzgera 106 +11:45+11:45
10:4010:40 BIECZPrzystanek MZK / PKS Rynek +11:30+11:30
11:0011:00 GORLICEDawny Dw. Kolejowy, ul. Bardiowska 4 +11:15+11:15
11:3011:30 GRYBOWPrzystanek PKS, ul.Topolowa +10:45+10:45
12:0012:00 NOWY SACZDw. PKS, st. 13 lub 14 +10:15+10:15
12:4512:45 LIMANOWADw. Autobusowy st. Nr. 1 BT LimaTur +09:45+09:45
13:3013:30 MSZANA DOLNADw. PKS +09:15+09:15
14:0014:00 MYSLENICEDw. PKS +08:45+08:45
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
15:3015:30 KATOWICEDw. PKS, ul. Piotra Skargi +07:15+07:15
16:0016:00 CHORZOWStacja paliw, DTŚ 55, pomiędzy salonami Ford i Toyota +07:00+07:00
16:1516:15 BYTOMParking C.H. 'Plejada' Al. J.N. Jeziorańskiego 25 +06:45+06:45
16:3016:30 ZABRZEPlac Warszawski +06:30+06:30
16:4516:45 GLIWICEDw. PKS ul. Pionierów 8 +06:15+06:15
17:3017:30 STRZELCE OPOLSKIEHotel Leśny +05:45+05:45
18:0018:00 OPOLEDw. PKS, st. 1 +05:15+05:15
19:3019:30 WROCLAWTymczasowy Dworzec Autobusowy przy ul. Joannitów 13 +04:00+04:00
20:4520:45 LEGNICADworzec PKS +02:45+02:45
21:3021:30 BOLESLAWIECStacja paliw Lotos ul. Zgorzelecka 16 +02:00+02:00
22:1522:15 JEDRZYCHOWICEStacja paliw SHELL, Jędrzychowice 98b +01:00+01:00
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
+02:30+02:30 NUREMBERGZOB, Bahnhofstr./ Käte-Strobel-Str., ADCOM Center 20:3020:30
+07:15+07:15 FREIBURG IM BREISGAUBusbahnhof / Hbf Bussteig 6 15:4515:45
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
+08:00+08:00 BASELMeret Openheim Str. obok Media Markt 14:3014:30
+09:00+09:00 ZURICHPl. Sihlquai 13:0013:00
+11:00+11:00 BERNTerminal autobusowy 'Bern-Neufeld' przy Studerstrasse 11:0011:00
+11:30+11:30 FRIBOURGPlatz Saint Leonard 10:3010:30
+12:30+12:30 LOSONEParking Velodrome 09:3009:30
+13:30+13:30 GENEVAGare Routiere Place Dorciere 08:3008:30
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
  2015-04-22 - 2015-05-11 Mo Th Sa Su

AGAT Bilety autokarowe online przewozy krajowe międzynarodowe var sLang = "/pl"; var sPolandLink = "/agenci-polska"; var sWyjazdOd = "Wyjazd z:"; var sWyjazdDo = "Przyjazd do:";
"

AGAT Bilety autokarowe online przewozy krajowe międzynarodowe

Numer konta bankowego:
Bank PEKAO S.A..
30 1240 2395 1111 0010 1005 7554
Infolinia
pon.– pt. 08:00 - 16:00

+48 (81) 884 41 09
+48 605 160 390
przewozy krajowe
przewozy krajowe
przewozy międzynarodowe
przewozy międzynarodowe
$(document).ready(function () { $('#curr').selectric(); $('#cities').selectric(); $('.small-slider').cycle({ fx: 'scrollHorz', timeout: 10000, pause: 1, width:'100%', speed: 500, next: '#f-s-r', prev: '#f-s-l', rev : 1 }); $('.small-slider2').cycle({ fx: 'scrollHorz', timeout: 10000, pause: 1, width:'100%', speed: 500, next: '#f-s-r-d', prev: '#f-s-l-d', rev : 1 }); $('.middle-slider-container').cycle({ fx: 'scrollHorz', timeout: 10000, pause: 1, width:'100%', speed: 500, next: '.middle-button-left', prev: '.middle-button-right', rev : 1 }); });
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'spript','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-8983769-5', 'auto'); ga('send', 'pageview');