Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
EST-LOREK
Gdańsk - Koln

- So   2015-05-30 - 2015-05-31
    - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -      
14:4014:40 NOWY DWÓR GDAŃSKIPKS stanowisko 1 +08:40+08:40+08:40
15:2015:20 ELBLĄGDworzec PKS - stanowisko międzynarodowe +08:00+08:00+08:00
16:0016:00 MALBORKPrzystanek MZK przy PKP +07:30+07:30+07:30
16:3016:30 TCZEWprzystanek przy Dw. PKP st. 12 +07:00+07:00+07:00
17:3017:30 GDAŃSKDworzec PKS, ul 3 Maja st. 10 +06:30+06:30+06:30
18:2018:20 GDYNIAPKS +06:00+06:00+06:00
18:5018:50 WEJHEROWOC.H. Kaszub +05:30+05:30+05:30
19:3019:30 LĘBORKPKP +05:00+05:00+05:00
   
- - - - - - - - - - - - - -
     
19:2019:20 STAROGARD GDAŃSKIPKP +05:15+05:15+05:15
20:0020:00 CZERSKParking, ul. Kościuszki +04:45+04:45+04:45
20:2520:25 CHOJNICEPKP +04:15+04:15+04:15
20:4520:45 CZŁUCHÓWBaza PKS ul.Wojska Polskiego nr 5 +04:00+04:00+04:00
22:0022:00 PIŁAPKP   +03:30--
22:1022:10 JASTROWIEZajazd Pod Orlem +03:20+03:20+03:20
22:3022:30 WAŁCZPKP/PKS +03:00+03:00+03:00
23:3023:30 RECZZajazd Inter Brzoz +02:00+02:00+02:00
23:5923:59 STARGARD SZCZECIŃSKIPKS +01:30+01:30+01:30
   
- - - - - - - - - - - - - -
     
-21:30 ŚWINOUJŚCIEDworzec autobusowy, ul. Dworcowa   --+03:30
-22:00 MIĘDZYZDROJEDworzec PKP   --+03:00
   
- - - - - - - - - - - - - -
     
17:1517:15 GDAŃSKDworzec PKS, ul 3 Maja st. 10 +07:15+07:15+07:15
17:3517:35 ŻUKOWOStacja paliw `ORLEN` ul. Gdańska 39A   +06:55+06:55+06:55
18:1518:15 KOŚCIERZYNAStacja paliw `ORLEN` ul. Wojska Polskiego   +06:15+06:15+06:15
18:4518:45 BYTÓWprzystanek MZK na ul. Kochanowskiego   +05:45+05:45+05:45
19:4019:40 SŁUPSKPKP   +04:45+04:45+04:45
20:0020:00 SŁAWNOPKS   +04:30+04:30+04:30
20:4520:45 KOSZALINPKS. Przyst. Autob. Dalekobieżnych ( przy busach )   +04:00+04:00+04:00
21:4021:40 KOŁOBRZEGzatoczka przy głównym wejściu na dworzec PKP   +03:15+03:15+03:15
22:5522:55 NOWOGARDPlac Wolności przy Urzędzie Miasta   +02:00+02:00+02:00
23:5523:55 SZCZECINprzystanek MPK przy głównym wejściu na dworzec PKP   +01:00+01:00+01:00
   
- - - - - - - - - - - - - -
     
+04:30+04:30 BRAUNSCHWEIGZOB Pavillon, Berliner Platz   21:1521:1521:15
+05:30+05:30 HANOWERZOB, Rundestr. 12   20:1520:1520:15
+07:00+07:00 BIELEFELDBusbahnhof, Bielefeld-Brackwede, Eisenbahnstr. 42   18:2018:2018:20
+08:10+08:10 HAMMBusbahnhof Westseite des Hbf (str.zachodnia Hbf) przy Unionstr.   17:0017:0017:00
+08:50+08:50 DORTMUNDBusbahnhof an der Steinstrasse   16:0016:0016:00
+09:25+09:25 BOCHUMWittener Str. pod wiaduktem   15:0015:0015:00
+09:50+09:50 ESSENFernreisebusbahnhof, Südseite Hbf/Freiheit   14:3514:3514:35
+10:50+10:50 DUSSELDORFprzystanek autokarów dalekobieżnych przy HBF Worringerstr.   14:0014:0014:00
+11:30+11:30 KOLONIAHBF, ZOB, Breslauer Platz stan. 3 lub 4   13:0513:0513:05
   
- - - - - - - - - - - - - -
     
  2015-05-30 - 2015-05-31 - Nd -