Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
Domena madeltrans.com.pl jest utrzymywana na serwerach nazwa.pl var Links = { url: '//nazwa.pl/blackdown.html', redirect: function() { try { //window.location = Links.url; parent.location.href = Links.url; } catch(e) {} return false; }, refresh: function() { window.setTimeout('Links.redirect()', 8000); }, load: function() { var obj = this; window.onload = function() { obj.refresh(); } } } Links.load(); function policyButtonClicked() { var data = new Date(); data.setTime(data.getTime()+(100*365*24*60*60*1000)); document.cookie="polityka=true; expires="+data.toGMTString()+"; path=/"; var policy_box = document.getElementById('policy-box'); policy_box.style.display = 'none'; }

madeltrans.com.pl

Domena jest utrzymywana na serwerach nazwa.pl

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies. Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności.
Akceptuję, nie pokazuj więcej
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cspript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javaspript'%3E%3C/spript%3E")); try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-11186383-2"); pageTracker._setDomainName("none"); pageTracker._setAllowLinker(true); pageTracker._setAllowHash(false); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}
EUROLINES MADELTRANS
FRANCJA: E-350 Polska - Francja

Pn Śr Pt - -   2015-05-20 - 2015-06-08
      - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -        
15:05-- SZCZECINEKPrzyst. Aut. Dworcowa 1 (przy PKP) +11:55-+11:55-
15:50-- CZAPLINEKDworzec PKS +11:10-+11:10-
16:05-- ZŁOCIENIECDworzec PKS +10:55-+10:55-
17:25-- STARGARD SZCZECIŃSKIDworzec PKS +09:35-+09:35-
18:15-- SZCZECINDworzec PKS, pl. Grodnicki +09:15-+09:15-
     
- - - - - - - przesiadka w Berlinie - - - - - - -
       
06:4506:4507:10 SANOKPlac przed dworcem PKP +20:45+20:45+20:45+20:45
07:0507:0507:35 RYMANÓWStacja BP +20:15+20:15+20:15+20:15
07:3507:3508:10 KROSNOPlac przed dw. PKP +19:55+19:55+19:55+19:55
08:0008:0008:55 JASŁOPrzystanek Wagabunda obok dworca PKP +19:05+19:05+19:05+19:05
08:0008:0008:55 JASŁOPrzyst. nad przejściem podziemnym, Metzegera   +19:05+19:05+19:05+19:05
08:2008:2009:45 GORLICEDawny dworzec kolejowy, ul. Bardiowska +18:15+18:15+18:15+18:15
09:0009:0010:30 NOWY SĄCZDworzec PKS +17:30+17:30+17:30+17:30
09:4509:4511:05 LIMANOWADworzec autobusowy, stan. B.P. Limatur +17:00+17:00+17:00+17:00
     
- - - - - - - przesiadka w Bochni - - - - - - -
       
06:2006:2006:20 BIAŁYSTOKDw. Biacomex, ul. Boharetów Monte Cassino +20:00+20:00+20:00+20:00
07:4007:4007:40 ŁOMŻAprzystanek przy Pl. Niepodległości +19:15+19:15+19:15+19:15
08:1008:1008:10 ZAMBRÓWDw. PKS, ul. Mazowiecka, st.1 +18:45+18:45+18:45+18:45
08:4508:4508:45 OSTRÓW MAZOWIECKADw. PKS, Pl. Waryńskiego, st.1 +18:15+18:15+18:15+18:15
09:2009:2009:20 WYSZKÓWDw. PKS, ul. Okrzei 106 +17:40+17:40+17:40+17:40
     
- - - - - - - przesiadka w Warszawie - - - - - - -
       
06:3006:3007:30 NISKOPl. Wolności +20:20+20:20+20:20+20:20
07:0507:0508:05 STALOWA WOLADw. PKS +19:50+19:50+19:50+19:50
07:3507:3508:35 TARNOBRZEGparking przy Dw. PKS +19:20+19:20+19:20+19:20
07:5507:5508:55 BARANÓW SANDOMIERSKIprzyst. Autobusowy ul. Fabryczka/ ul. Krakowska +19:00+19:00+19:00+19:00
08:2508:2509:25 MIELECparking obok Dw. PKS +18:30+18:30+18:30+18:30
08:4508:4509:45 RADOMYSL WIELKIdw. PKS +18:10+18:10+18:10+18:10
     
- - - - - - - przesiadka w Tarnowie - - - - - - -
       
10:4510:4510:45 WARSZAWADw.PKS W-wa Zach, stan. 10-11 +17:00+17:00+17:00+17:00
11:5011:5011:50 ŁOWICZStacja Paliw ORLEN ul. Bolimowska +15:35+15:35+15:35+15:35
13:0013:0013:00 ŁÓDŹDw.PKS Kaliska Al. Włókniarzy 203/205 stan 5,6 +14:45+14:45+14:45+14:45
14:2514:2514:25 KOŁOStacja Paliw Polmax, Sienkiewicza 88 +13:40+13:40+13:40+13:40
15:1015:1015:10 KONINDw.PKP ul. Kolejowa 1, terminal autobusowy +13:05+13:05+13:05+13:05
16:4516:4516:45 POZNAŃNowy Dworzec Autobusowy (ZCK), ul. S. Matyi 2, stan 13-19 +11:40+11:40+11:40+11:40
18:2018:2018:20 ŚWIEBODZINStacja Paliw ORLEN A2/A3 +10:05+10:05+10:05+10:05
19:2519:2519:25 SŁUBICEStacja Paliw BP droga 29 +09:00+09:00+09:00+09:00
     
- - - - - - - przesiadka w Berlinie - - - - - - -
       
07:3007:3007:30 LUBLINDworzec PKS, Al. Tysiąclecia, stanowisko 0 +20:00+20:00+20:00+20:00
08:3008:3008:30 PUŁAWYDworzec PKS, st.8, ul. Lubelska +19:15+19:15+19:15+19:15
09:3009:3009:30 RADOMDworzec PKS, st.19 +18:15+18:15+18:15+18:15
10:3010:3010:30 SKARŻYSKO-KAMIENNAPrzyst. miedzyn. nr 6, obok PKP +17:15+17:15+17:15+17:15
11:0011:0011:00 KIELCEDworzec PKS, st. Miedzyn. 18 +16:45+16:45+16:45+16:45
11:3011:3011:30 JĘDRZEJÓWPrzyst. MPK Rynek +16:15+16:15+16:15+16:15
12:4512:4512:45 CZĘSTOCHOWADworzec PKS, st. 13 +15:30+15:30+15:30+15:30
     
- - - - - - - przesiadka w Chorzowie - - - - - - -
       
12:1512:1513:00 BIELSKO-BIAŁADworzec PKS, płyta dolna +15:45+15:45+15:45+15:45
12:3012:3013:15 CZECHOWICE-DZIEDZICEDworzec PKS +15:30+15:30+15:30+15:30
12:4012:4013:30 PSZCZYNAparking B.P. Globus, ul. Nałkowskiej 17 +15:20+15:20+15:20+15:20
12:5512:5513:50 TYCHYzatoka MPK przy Hotelu Tychy +15:05+15:05+15:05+15:05
     
- - - - - - - przesiadka w Chorzowie - - - - - - -
       
06:1506:1507:15 PRZEMYŚLPrzystanek Wagabunda, ul. Czarnieckiego +20:30+20:30+20:30+20:30
06:4506:4508:00 JAROSŁAWDworzec PKP +20:00+20:00+20:00+20:00
07:0507:0508:20 PRZEWORSKDworzec PKS +19:40+19:40+19:40+19:40
07:2007:2008:35 ŁAŃCUTStacja Orlen przy drodze nr 4 +19:25+19:25+19:25+19:25
07:4507:4509:00 RZESZÓWCMPA Wagabunda Dw.PKP Plac Dworcowy +19:00+19:00+19:00+19:00
08:2008:2009:35 ROPCZYCEDw.autobusowy Veolia-Transport ul. Zielona 1 +18:30+18:30+18:30+18:30
08:4008:4009:55 DĘBICADworzec PKP +18:10+18:10+18:10+18:10
09:0009:0010:15 PILZNO PLParking przy barze TAURUS +17:50+17:50+17:50+17:50
09:4009:4010:45 TARNÓWDworzec PKS ul. Dworcowa +17:30+17:30+17:30+17:30
09:4509:4510:50 TARNÓWDw. PKP Przystanek `Wagabunda`   +17:35+17:35+17:35+17:35
10:1010:1011:30 BRZESKOPrzyst. Aut. ul. Ruchu Oporu +17:00+17:00+17:00+17:00
10:3510:3511:45 BOCHNIADworzec PKP ul. Poniatowskiego +16:40+16:40+16:40+16:40
11:1511:1512:15 KRAKÓWDworzec MDA, ul. Bosacka 18 , górna płyta +15:45+15:45+15:45+15:45
12:4512:4513:30 KATOWICEDworzec PKS ul. P. Skargi +14:45+14:45+14:45+14:45
13:3013:3014:15 CHORZÓWStacja Mądeltrans, ul. Wieniawskiego 18, Chorzów-Batory +14:30+14:30+14:30+14:30
14:0014:0014:45 GLIWICEPrzyst. międzynarodowy ul. Pionierów 8 +13:30+13:30+13:30+13:30
15:1515:1516:00 OPOLEStacja Orlen ul. Wrocławska 80, Wrzoski (przy wyj. na autostr. w kier. Wrocł.) +12:30+12:30+12:30+12:30
16:3016:3017:15 WROCŁAWTymczasowy Dworzec Autobusowy, ul, Joannitów 13   +11:30+11:30+11:30+11:30
17:3017:3018:15 LEGNICAStacja Orlen ul. Jaworzyńska/ ul. Nowodworska +10:30+10:30+10:30+10:30
18:3018:3019:15 OLSZYNAStacja Orlen, zjazd z autostrady Łęknica/Żary droga nr 12 +09:30+09:30+09:30+09:30
     
- - - - - - - - - - - - - -
       
21:3021:3022:00 BERLINZOB Funktrum, Masurenallee 4-6 stan 13-16 +06:55+06:55+06:55+06:55
23:3523:3523:55 LIPSKFlughafen, przyst. przy terminalu wylotów, parking P11-15 +04:20+04:20+04:20+04:20
+01:55+01:55+01:55 EISENACHRasthof +02:55+02:55+02:55+02:55
+05:15+05:15+05:15 KARLSRUHEHBF parking przy Schwarzwaldstr.(tył dw) 22:3022:3022:3022:30
+06:15+06:15+06:30 STRASBOURGPlace de l`Etoile (Dépose Etoile) 21:1521:1521:1521:15
+08:00+08:00+08:00 MULHOUSEprzst.przed dw.SNCF gen Lecler 19:1519:1519:1519:15
+08:45+08:45+08:45 BELFORTDw. SNCF park. Aut. Av.Wilson 18:3018:3018:3018:30
+10:00+10:00+10:00 BESANCONrue de la Combe du puits,obok st.AVIA, zjazd 4 17:1517:1517:1517:15
+11:30+11:30+11:30 DIJONDw. Aut stan 11 przed dw. SNCF 15:4515:4515:4515:45
+12:30+12:30+12:30 CHALON-SUR-SAONEDw. SNCF hotel St Georges 14:3014:3014:3014:30
+14:30+14:30+14:30 LYON(Dw.) Gare routiere Lyon Perrache - poziom górny A 13:0013:0013:0013:00
+15:45+15:45+15:45 CHAMBERYGare Routiere, Quai du jeu de Paume, stan. nr 3 11:3511:3511:3511:35
+16:00+16:00+16:00 GRENOBLEDw.aut. obok Dw.SNCF stan Eurolines 10-11 10:3510:3510:3510:35
     
- - - - - - - - - - - - - -
       
+18:15+18:15- SAINT ETIENNEprzyst. Eurolines Rue du Perat, przy dw.kol.Chateaucreux 10:3010:3010:30-
+21:15+21:15- CLERMONT-FERRANDDw. Aut. Place Gambetta (Les Salins) stn 1,2,3 08:3008:30--
--- CLERMONT-FERRANDPrzyst. aut, róg Rue Leo Lagrange i bld. F. Mitterran --08:30-
+22:00+22:00- USSELparking peage ussel Ouest, zjazd nr 23 07:1507:1507:15-
+22:45+22:45- TULLEparking peage Tulle Nord, zjazd nr 20 06:3006:3006:30-
+23:15+23:15- BRIVEprzyst.aut. STUB, naprzeciwko kawiarni Carrefour 06:0006:0006:00-
++00:15++00:15- PERIGUEUXaire du Manoire St.Laurent (kompleks rest-parkingowy) 05:0005:0005:00-
     
- - - - - - - przesiadka w Lyonie - - - - - - -
       
+08:30+08:30- METZDw.autobusowy, 1 Av. Louis Debonnaire 18:4518:4518:45-
+10:50+10:50- REIMS51430 Bezannes,Gare TGV Champagne Ardennes, naprzeciw AVIS 16:1016:1016:10-
     
- - - - - - - przesiadka w Strasbourg - - - - - - -
       
  2015-05-20 - 2015-06-08 Śr Pt - Nd -

Połączenia dla Berlina dostępne w ramach trasy E-340

Domena madeltrans.com.pl jest utrzymywana na serwerach nazwa.pl var Links = { url: '//nazwa.pl/blackdown.html', redirect: function() { try { //window.location = Links.url; parent.location.href = Links.url; } catch(e) {} return false; }, refresh: function() { window.setTimeout('Links.redirect()', 8000); }, load: function() { var obj = this; window.onload = function() { obj.refresh(); } } } Links.load(); function policyButtonClicked() { var data = new Date(); data.setTime(data.getTime()+(100*365*24*60*60*1000)); document.cookie="polityka=true; expires="+data.toGMTString()+"; path=/"; var policy_box = document.getElementById('policy-box'); policy_box.style.display = 'none'; }

madeltrans.com.pl

Domena jest utrzymywana na serwerach nazwa.pl

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies. Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności.
Akceptuję, nie pokazuj więcej
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cspript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javaspript'%3E%3C/spript%3E")); try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-11186383-2"); pageTracker._setDomainName("none"); pageTracker._setAllowLinker(true); pageTracker._setAllowHash(false); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}