Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
AD EURO-TRANS
Kamieniec Podolski-Kołobrzeg

So Cz   2017-03-01 - 2017-03-16
    - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
-15:00 KAMIENIEC-PODOLSKIDworzec Autobusowy, ul. Kniayiv Koriatovzchiv 19 -+13:10
-16:25 CZERNIOWCEDworzec Autobusowy, ul. Holovna 219 -+11:50
-17:05 ŚNIATYNDworzec Autobusowy, ul. Vinnichenko 1 -+11:10
-17:50 KOLOMYJADworzec Autobusowy, ul. Antonenko-Davydovych 15 -+10:25
-18:55 IWANO-FRANKOWSKDworzec Autobusowy, ul. Pasichna -+09:20
-19:40 BURSZTYNDworzec Autobusowy, -+08:35
-20:05 ROHATYNDworzec Autobusowy, ul. Galicyjska 8 -+08:10
21:2021:20 LWÓWDworzec Autobusowy, ul. Stryjska 109 +07:00+07:00
21:4021:40 LWÓWDworzec Kolejowy ul. Dvirtseva Square 1 +06:30+06:30
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
+01:45+01:45 ZAMOŚĆDworzec Autobusowy, ul. Hrubieszowska 9 +02:45+02:45
+03:05+03:05 LUBLINDworzec Autobusowy, ul. Aleja Tysiąclecia 6 +01:15+01:15
+06:25+06:25 WARSZAWADworzec Autobusowy, Zachodni, Al. Jerozolimskie 144 22:2022:20
+09:05+09:05 TORUŃDworzec Miasto ul. Plac 18 Stycznia 18:5518:55
+11:25+11:25 GDAŃSKDworzec Autobusowy, ul. 3-go Maja 12 16:2516:25
+12:00+12:00 GDYNIADworzec Autobusowy, Plac Konstytucji 15:0515:05
+13:50+13:50 SŁUPSKul. Kołłątaja MZK (przy dworcu PKS) 13:1513:15
+15:00+15:00 KOSZALINDworzec Autobusowy, ul. Zwycięstwa 1 11:4511:45
+15:40+15:40 KOŁOBRZEGDworzec Autobusowy, ul. Aleja Kolejowa 6 10:4010:40
   
- - - - - - - - - - - - - -
   
  2017-03-01 - 2017-03-16 Cz So

Powroty anulowane: 2017-03-16