Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
Międzynarodowe Przewozy Autokarowe
ZZ SINDBAD-EUROBUS
06 Polska-Holandia

Pn Wt Śr Cz Pt So   2015-06-26 - 2015-07-12
            - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -            
11:15
11:15
11:15
11:15
11:15
11:15
WARSZAWA
Dworzec Zachodni PKS, stan. 10/11
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
13:3013:3013:3013:3013:3013:30 ŁÓDŹDw. PKP Łódź Kaliska, st. SINDBAD p. głów. Wejściem +14:30+14:30+14:30+14:30+14:30+14:30
14:5014:5014:5014:5014:5014:50 KOŁOstacja paliw Polmax, ul. Sienkiewicza 88 +13:25+13:25+13:25+13:25+13:25+13:25
15:2515:2515:2515:2515:2515:25 KONINTerminal międzynarodowy przy dworcu PKP +12:40+12:40+12:40+12:40+12:40+12:40
17:0017:0017:0017:0017:0017:00 POZNAŃDworzec przy Galerii Poznań City Center, stan. 13-19 +11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00
18:4518:4518:4518:4518:4518:45 ŚWIEBODZINparking przy stacji paliw A2A3 +09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
20:0020:0020:0020:0020:0020:00 SŁUBICEPort Świecko, Świecko 39 +08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
+05:00+05:00+05:00+05:00+05:00+05:00 OTTOAirport Weeze - Euroregio-Park - przystanek OTTO 23:3023:3023:3023:3023:3023:30
+06:15
+06:15
+06:15
+06:15
+06:15
+06:15
UTRECHT
Centraal Station - Beatrix Theater - Jaarbeursplein
21:50
21:50
21:50
21:50
21:50
21:50
+07:00+07:00+07:00+07:00+07:00+07:00 AMSTERDAMPrins Hendrikkade - busparking Oosterdok 21:0021:0021:0021:0021:0021:00
+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00 HAGA NLC.S. - HTM - den Haag Central 20:0020:0020:0020:0020:0020:00
+08:30+08:30+08:30+08:30+08:30+08:30 ROTTERDAMWillemsplein 19:1519:1519:1519:1519:1519:15
+06:00-+06:00-+06:00+06:00 TILBURGCentraal Station 22:55-22:55-22:5522:55
+06:25-+06:25-+06:25+06:25 BREDACentral Station - Stationslaan (strona północna dworca)   22:30-22:30-22:3022:30
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
  2015-06-26 - 2015-07-12 Pn Wt Śr Cz Pt So

Międzynarodowe Przewozy Autokarowe