Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
Międzynarodowe Przewozy Autokarowe
ZZ SINDBAD-EUROBUS
07 Polska-Hiszpania

Pn Śr Pt So   2015-06-22 - 2015-07-12
        - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -        
11:15
11:15
11:15
11:15
WARSZAWA
Dworzec Zachodni PKS, stan. 10/11
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
13:3013:3013:3013:30 ŁÓDŹDw. PKP Łódź Kaliska, st. SINDBAD p. głów. Wejściem +14:30+14:30+14:30+14:30
14:5014:5014:5014:50 KOŁOstacja paliw Polmax, ul. Sienkiewicza 88 +13:25+13:25+13:25+13:25
15:2515:2515:2515:25 KONINTerminal międzynarodowy przy dworcu PKP +12:40+12:40+12:40+12:40
17:0017:0017:0017:00 POZNAŃDworzec przy Galerii Poznań City Center, stan. 13-19 +11:00+11:00+11:00+11:00
18:4518:4518:4518:45 ŚWIEBODZINparking przy stacji paliw A2A3 +09:00+09:00+09:00+09:00
       
- - - - - - - - - - - - - -
       
20:0020:0020:0020:00 SŁUBICEPort Świecko, Świecko 39 +08:00+08:00+08:00+08:00
       
- - - - - - - - - - - - - -
       
+06:15+06:15+06:15+06:15 MULHOUSEAutoport Ile de Napoleon, Parking Hotel Arcotel   19:5519:5519:5519:55
+07:45+07:45+07:45+07:45 BESANCONAutoroute Peage Ouest 18:3018:3018:3018:30
+09:15+09:15+09:15+09:15 CHALON-SUR-SAONEGare routiere, av Pompidou stan. 3,4 (kolo SNCF)   16:5516:5516:5516:55
+11:00+11:00+11:00+11:00 LYONCours de Verdun Perrache obok reastauracji Karizma 15:3015:3015:3015:30
+13:15+13:15+13:15+13:15 BOLLENEArret de bus BOUDON Rue.Jean Francois Champollion 12:3012:3012:3012:30
+15:00+15:00+15:00+15:00 MARSYLIAGare des Autocars de Marseille, stan. 1 lub 2 11:0011:0011:0011:00
+17:00+17:00+17:00+17:00 NIMESGare Routiere - Rue St. Felicite 09:3009:3009:3009:30
+17:45+17:45+17:45+17:45 MONTPELLIERArret TRAM No 2, Av. du Colonel A.Pavelet, Rue de la Madeleine 08:3008:3008:3008:30
+18:45+18:45+18:45+18:45 NARBONNEGare Routiere 06:5506:5506:5506:55
+19:20+19:20+19:20+19:20 PERPIGNANGare Routiere,bd Saint-Assiscle,k/SNCF   06:0006:0006:0006:00
       
- - - - - - - - - - - - - -
       
+20:15
+20:15
+20:15
+20:15
TULUZA
dworzec autobusowy, 68 boulevard Pierre Samard
05:15
05:15
05:15
05:15
-+23:15-+23:15 BORDEAUXTerres de Bordes 02:15-02:15-
       
- - - - - - - - - - - - - -
       
  2015-06-24 - 2015-07-12 Pn Śr Pt So

Międzynarodowe Przewozy Autokarowe