Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
Międzynarodowe Przewozy Autokarowe
ZZ SINDBAD-EUROBUS
09F Polska-Francja

Pn Wt Śr Cz Pt So   2015-06-26 - 2015-07-12
            - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -            
11:15
11:15
11:15
11:15
11:15
11:15
WARSZAWA
Dworzec Zachodni PKS, stan. 10/11
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
13:3013:3013:3013:3013:3013:30 ŁÓDŹDw. PKP Łódź Kaliska, st. SINDBAD p. głów. Wejściem +14:30+14:30+14:30+14:30+14:30+14:30
14:5014:5014:5014:5014:5014:50 KOŁOstacja paliw Polmax, ul. Sienkiewicza 88 +13:25+13:25+13:25+13:25+13:25+13:25
15:2515:2515:2515:2515:2515:25 KONINTerminal międzynarodowy przy dworcu PKP +12:40+12:40+12:40+12:40+12:40+12:40
17:0017:0017:0017:0017:0017:00 POZNAŃDworzec przy Galerii Poznań City Center, stan. 13-19 +11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00
18:4518:4518:4518:4518:4518:45 ŚWIEBODZINparking przy stacji paliw A2A3 +09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
20:0020:0020:0020:0020:0020:00 SŁUBICEPort Świecko, Świecko 39 +08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
+08:15
+08:15
+08:15
+08:15
+08:15
+08:15
LILLE
Place St. Hubert
19:00
19:00
19:00
19:00
19:00
19:00
-----+09:00 LENSPlace Roger Salengro (przy Avenue du 4 Septembre)   -----18:15
+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00 PARYŻPlace de la Concorde, Course La Reine 16:0016:0016:0016:0016:0016:00
---+15:00-+15:00 LE MANSGare SNCF   12:45----12:45
---+17:00-+17:00 RENNESGare SNCF 10:45----10:45
---+18:30-+18:30 NANTESGare SNCF Sud - Hotel Mercure 09:15----09:15
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
  2015-06-26 - 2015-07-12 Pn Wt Śr Cz Pt So

Międzynarodowe Przewozy Autokarowe