Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
Międzynarodowe Przewozy Autokarowe
ZZ SINDBAD-EUROBUS
06 Polska-Holandia

Pn Śr Pt So   2016-02-15 - 2016-04-10
        - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -        
11:15
11:15
11:15
11:15
WARSZAWA
Dworzec Zachodni PKS, stan. 10/11
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
13:3013:3013:3013:30 ŁÓDŹDw. PKP Łódź Kaliska, st. SINDBAD p. głów. Wejściem +14:30+14:30+14:30+14:30
15:1015:1015:1015:10 KOŁOstacja paliw Polmax, ul. Sienkiewicza 88 +13:25+13:25+13:25+13:25
15:4515:4515:4515:45 KONINTerminal międzynarodowy przy dworcu PKP +12:40+12:40+12:40+12:40
17:3017:3017:3017:30 POZNAŃDworzec przy Galerii Poznań City Center, stan. 13-19 +11:00+11:00+11:00+11:00
18:4518:4518:4518:45 ŚWIEBODZINparking przy stacji paliw A2A3 +09:00+09:00+09:00+09:00
       
- - - - - - - - - - - - - -
       
20:0020:0020:0020:00 SŁUBICEPort Świecko, Świecko 39 +08:00+08:00+08:00+08:00
       
- - - - - - - - - - - - - -
       
+05:00+05:00+05:00+05:00 OTTOAirport Weeze - Euroregio-Park - przystanek OTTO 23:3023:3023:3023:30
+06:15+06:15+06:15+06:15 UTRECHTCroeselaan International bus stop (opposite Beatrix)   21:5021:5021:5021:50
+07:00+07:00+07:00+07:00 AMSTERDAMDe Ruijterkade 153, od str. kanału, przy kręgielni 21:0021:0021:0021:00
+08:00+08:00+08:00+08:00 HAGA NLC.S. - HTM - den Haag Central 20:0020:0020:0020:00
+08:30+08:30+08:30+08:30 ROTTERDAMWillemsplein 19:1519:1519:1519:15
--+06:00+06:00 TILBURGCentraal Station --22:5522:55
-
-
+06:25
+06:25
BREDA
Central Station - Stationslaan (strona północna dworca)
 
-
-
22:30
22:30
       
- - - - - - - - - - - - - -
       
  2016-02-15 - 2016-04-10 Pn Śr Pt So

Międzynarodowe Przewozy Autokarowe