Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
ZZ SINDBAD - INTERBUS
11FR Polska-Niemcy

Pn Wt Śr Cz Pt So Nd   2016-05-30 - 2016-06-07
              - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -              
-----13:10- ZAMBRÓWDworzec PKS ----+14:40--
-----13:40- OSTRÓW MAZOWIECKADworzec PKS ----+14:00--
-----14:15- WYSZKÓWDworzec PKS ----+13:25--
16:15
16:15
16:15
16:15
16:15
16:15
16:15
WARSZAWA
Dworzec Zachodni PKS, stan. 10/11
+12:00
+12:00
+12:00
+12:00
+12:00
+12:00
+12:00
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
22:4522:4522:4522:4522:4522:4522:45 SŁUBICEPort Świecko, Świecko 39 +05:15+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+03:30+03:30+03:30+03:30+03:30+03:30+03:30 BRAUNSCHWEIGZOB +01:10+01:10+01:10+01:10+01:10+01:10+01:10
+05:00+05:00+05:00+05:00+05:00+05:00+05:00 KASSELBf Wilhelmshöhe 23:0023:0023:0023:0023:0023:0023:00
+06:30+06:30+06:30+06:30+06:30+06:30+06:30 GIESSENParkplatz, Róg Licher Str / An der Automeile 21:1021:1021:1021:1021:1021:1021:10
+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30 FRANKFURT NAD MENEMHbf Sudseite - Pforzheimer Str. 20:1520:1520:1520:1520:1520:1520:15
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+09:45+09:45+09:45+09:45+09:45+09:45+09:45 KARLSRUHEHbf Schwarzwaldstr. 17:1517:1517:1517:1517:1517:1517:15
+10:30
+10:30
+10:30
+10:30
+10:30
+10:30
+10:30
RASTATT
Bf
16:30
16:30
16:30
16:30
16:30
16:30
16:30
--+11:30-+11:30+11:30- STRASBOURGPlace de l`Etoile   ---15:15-15:1515:15
+11:30+11:30+11:30+11:30+11:30+11:30+11:30 OFFENBURGHaltestelle `Guterstrasse`, Okenstr.(B3) (Kaufland) 15:2015:2015:2015:2015:2015:2015:20
+12:30+12:30+12:30+12:30+12:30+12:30+12:30 FREIBURG IM BREISGAUZOB 14:3014:3014:3014:3014:3014:3014:30
+13:10-+13:10-+13:10+13:10- MULLHEIM BADENBusbf.\Hbf. 13:50-13:50-13:5013:50-
+13:40-+13:40-+13:40+13:40- WEIL NAD RENEMBf   13:20-13:20-13:2013:20-
+13:40-+13:40-+13:40+13:40- BAZYLEAWeil am Rhein (Bf)   13:20-13:20-13:2013:20-
+14:00-+14:00-+14:00+14:00- LORRACHBusbf./Hbf., St. B - Fernbuslinien 13:00-13:00-13:0013:00-
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
  2016-05-30 - 2016-06-07 Pn Wt Śr Cz Pt So Nd

Międzynarodowe Przewozy Autokarowe