Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
Międzynarodowe Przewozy Autokarowe
ZZ SINDBAD-EUROBUS
12 Polska-Niemcy

Pn Wt Śr Cz Pt So Nd   2016-05-18 - 2016-12-31
              - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -              
-----13:10- ZAMBRÓWDworzec PKS ----+14:40--
-----13:40- OSTRÓW MAZOWIECKADworzec PKS ----+14:00--
-----14:15- WYSZKÓWDworzec PKS ----+13:25--
16:15
16:15
16:15
16:15
16:15
16:15
16:15
WARSZAWA
Dworzec Zachodni PKS, stan. 10/11
+12:00
+12:00
+12:00
+12:00
+12:00
+12:00
+12:00
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
22:4522:4522:4522:4522:4522:4522:45 SŁUBICEPort Świecko, Świecko 39 +05:15+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15+05:15
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+04:30+04:30+04:30+04:30+04:30+04:30+04:30 HANOWERRundestrasse 12   23:5523:5523:5523:5523:5523:5523:55
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
+06:00+06:00+06:00+06:00+06:00+06:00+06:00 BIELEFELDBusbahnhof Brackwede - Eisenbahnstr. 22:4022:4022:4022:4022:4022:4022:40
+07:00+07:00+07:00+07:00+07:00+07:00+07:00 HAMMHbf - Westseite - Unionstrasse 21:4021:4021:4021:4021:4021:4021:40
+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30 DORTMUNDHbf Nordseite, Steinstrasse   21:0021:0021:0021:0021:0021:0021:00
+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00 BOCHUMWittener Straße pod wiaduktem kolejowym obok poczty 20:2520:2520:2520:2520:2520:2520:25
+08:30+08:30+08:30+08:30+08:30+08:30+08:30 ESSENHbf - Südseite, Freiheit 19:5519:5519:5519:5519:5519:5519:55
+09:00
+09:00
+09:00
+09:00
+09:00
+09:00
+09:00
DUSSELDORF
Fernbusbahnhof/Hbf, Worringer Str. 140
18:55
18:55
18:55
18:55
18:55
18:55
18:55
             
- - - - - - - - - - - - - -
             
  2016-05-18 - 2016-12-31 Pn Wt Śr Cz Pt So Nd

Wyjazdy anulowane: 2016-12-23, 2016-12-24, 2016-12-25, 2016-12-31

Powroty anulowane: 2016-12-24, 2016-12-25, 2016-12-26, 2016-12-31

Międzynarodowe Przewozy Autokarowe