Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
Międzynarodowe Przewozy Autokarowe
ZZ SINDBAD-EUROBUS
09B Polska-Francja

Pn Wt Śr Cz Pt So   2016-06-28 - 2016-09-03
            - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -            
11:15
11:15
11:15
11:15
11:15
11:15
WARSZAWA
Dworzec Zachodni PKS, stan. 10/11
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
+16:30
13:3013:3013:3013:3013:3013:30 ŁÓDŹDw. PKP Łódź Kaliska, st. SINDBAD p. głów. Wejściem +14:30+14:30+14:30+14:30+14:30+14:30
15:1015:1015:1015:1015:1015:10 KOŁOstacja paliw Polmax, ul. Sienkiewicza 88 +13:25+13:25+13:25+13:25+13:25+13:25
15:4515:4515:4515:4515:4515:45 KONINTerminal międzynarodowy przy dworcu PKP +12:40+12:40+12:40+12:40+12:40+12:40
17:3017:3017:3017:3017:3017:30 POZNAŃDworzec przy Galerii Poznań City Center, stan. 13-19 +11:00+11:00+11:00+11:00+11:00+11:00
18:4518:4518:4518:4518:4518:45 ŚWIEBODZINparking przy stacji paliw A2A3 +09:00+09:00+09:00+09:00+09:00+09:00
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
20:0020:0020:0020:0020:0020:00 SŁUBICEPort Świecko, Świecko 39 +08:00+08:00+08:00+08:00+08:00+08:00
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
+04:00+04:00+04:00+04:00+04:00+04:00 VENLOCentraal Station 23:5523:5523:5523:5523:5523:55
+05:00
+05:00
+05:00
+05:00
+05:00
+05:00
EINDHOVEN
Dw. kolejowy przy poczcie - Stationsweg
23:10
23:10
23:10
23:10
23:10
23:10
+06:00+06:00+06:00+06:00+06:00+06:00 ANTWERPIAHotel Crowne Plaza 22:0022:0022:0022:0022:0022:00
+06:45+06:45+06:45+06:45+06:45+06:45 BRUKSELABoulevard Pacheco - przed budynkiem Bruxelles Congres   21:0021:0021:0021:0021:0021:00
+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30+07:30 GANDAWADampoort Station 20:0020:0020:0020:0020:0020:00
           
- - - - - - - - - - - - - -
           
  2016-06-28 - 2016-09-03 Pn Wt Śr Cz Pt So

Międzynarodowe Przewozy Autokarowe