Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
YOKATO
VIS Polska - Ukraina 01

Śr So   2018-01-01 - do odwołania
  - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
13:00
POZNAŃ
Dworzec Autobusowy ZCK, ul. S. Matyi 2, st. 10
+13:00
-
16:10 ŁÓDŹDw. Autobusowy Łódź Kaliska, Al.Włókniarzy 203/205, st. 5-6 +10:00-
18:00 CZĘSTOCHOWAStacja paliw CIRKLE Aleja Wojska Polskiego 121/127 +07:50-
19:20 KATOWICEDw. PKS, ul. Piotra Skargi 8, st. 3 - 6 +06:50-
20:40 KRAKÓWDw.Autob. MDA, ul. Bosacka 18, st. G 14-19   +05:10-
 
- - - - - - - - - - - - - -
   
11:30 GDAŃSKprzystanek miejski, obok Dw. PKS ,ul.3 Maja 16 +14:30+14:30
14:00 BYDGOSZCZDw. PKS ul. Jagiellońska 58 st. 16 +12:10+12:10
15:00 TORUŃDw Autobusowy ARRIVA ul. Dąbrowskiego 8, st 12 +10:40+10:40
19:00 WARSZAWADw.Zach.PKS, Al.Jerozolimskie 144 st. 10 +08:00+08:00
22:00 LUBLINAl. Tysiąclecia /róg Pl.Zamkowy 10, przyst. miejski MPK naprzeciw PKS +05:00+05:00
 
- - - - - - - - - - - - - -
   
+05:30 LWÓWDw.Kolej.Pl.Dworcowy 1,przystanek nr 29-przy nowym parkingu 22:0022:00
+06:45 STRYJDw. Autobusowy, ul. Wokzalna 7 20:1520:15
+07:30 DROHOBYCZDw. Autobusowy, Plac Zluky 1 19:4019:40
+08:00
TRUSKAWIEC
Dw. Autobusowy, ul. Drohobycka 35
19:00
19:00
 
- - - - - - - - - - - - - -
   
  2018-01-01 - do odwołania - Cz Nd
  2018-01-01 - do odwołania Pn -