Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
YOKATO
VIS Polska - Ukraina 01

Śr So   2018-01-01 - do odwołania
  - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
11:30
GDAŃSK
przystanek miejski, obok Dw. PKS ,ul.3 Maja 16
+14:30
+14:30
14:00 BYDGOSZCZDw. PKS ul. Jagiellońska 58 st. 16 +12:10+12:10
15:00 TORUŃDw Autobusowy ARRIVA ul. Dąbrowskiego 8, st 12 +10:40+10:40
19:00 WARSZAWADw.Zach.PKS, Al.Jerozolimskie 144 st. 10 +08:00+08:00
22:00 LUBLINAl. Tysiąclecia /róg Pl.Zamkowy 10, przyst. miejski MPK naprzeciw PKS +05:00+05:00
 
- - - - - - - - - - - - - -
   
+05:30 LWÓWDw.Kolej.Pl.Dworcowy 1,przystanek nr 29-przy nowym parkingu 22:0022:00
+06:45 STRYJDw. Autobusowy, ul. Wokzalna 7 20:1520:15
+07:30 DROHOBYCZDw. Autobusowy, Plac Zluky 1 19:4019:40
+08:00
TRUSKAWIEC
Dw. Autobusowy, ul. Drohobycka 35
19:00
19:00
 
- - - - - - - - - - - - - -
   
  2018-01-01 - do odwołania - Cz Nd
  2018-01-01 - do odwołania Pn -