Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. close
Więcej informacji
YOKATO
VIS Polska - Ukraina 02

Śr So   2018-01-01 - 2018-04-30
  - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
13:00
POZNAŃ
Dworzec Autobusowy ZCK, ul. S. Matyi 2, st. 10
+13:00
+13:00
16:10 ŁÓDŹDw. Autobusowy Łódź Kaliska, Al.Włókniarzy 203/205, st. 5-6 +10:00+10:00
18:00 CZĘSTOCHOWAStacja paliw CIRKLE Aleja Wojska Polskiego 121/127 +07:50+07:50
19:20 KATOWICEDw. PKS, ul. Piotra Skargi 8, st. 3 - 6 +06:50+06:50
20:40 KRAKÓWDw.Autob. MDA, ul. Bosacka 18, st. G 14-19   +05:10+05:10
22:00 TARNÓWStacja paliw GROSAR, Al. Jana Pawła II 20 +03:30+03:30
 
- - - - - - - - - - - - - -
   
+05:30 LWÓWDw.Kolej.Pl.Dworcowy 1,przystanek nr 29-przy nowym parkingu 22:0022:00
+08:30 TARNOPOLDworzec Autobusowy, ul. Zhivova 7, st. 1 19:0019:00
+10:40 CHMIELNICKIDworzec Autobusowy, ul. Vynnytska 23, st. 8 16:5016:50
+12:45 WINNICADworzec Autobusowy, ul. Kijowska 8, st. 2 14:4514:45
+14:30 ŻYTOMIERZDworzec Autobusowy, ul. Kievska 93, st. 1 12:1512:15
+16:00
KIJÓW
Dworzec Autobusowy Kijów, ul. S.Petliury 32, st. 35
10:00
10:00
 
- - - - - - - - - - - - - -
   
  2018-01-01 - 2018-04-30 Pn Pt